top of page
12032023-108.jpg

Коучинг услуги за родители

Съществуват различни по вид техники, инструменти, методи, които помагат на родителите в отглеждането, възпитанието и разбирането на децата. Всеки е уникален по своята същност и прилаган успешно дава резултати. По природа ние хората също сме уникални и коренно различни едни от други. Затова и някои методи работят при едни, а при други, не. Дори комбинацията от инструменти при едни е различна от тази, която други прилагат.

 

Случвало ли ви се е обаче да:

—> Прилагате метод и да имате усещането, че не стигате до никъде?

—> Четете безброй книги и техники и нищо да не сработва?

—> Просто усещате, че е дошло времето за някаква промяна. Нещо не е както трябва …

—> Нещата се преповтарят и продължавате да се връщате в изходна позиция.

—> Нямате време за себе си, за партньора, за работа, за любими активности.

—> Децата продължават да “не слушат”, “не чуват”, “не искат”, а вие се чудите каква е причината.

—> Чувствате се изморени, изнервени, безпомощни, обезкуражени, разочаровани, отчаяни…

—> Не можете да намерите баланс;

—> Не успявате да стигнете до душевен мир и вътрешно познанство на себе си;

—> Не можете да намерите отговори на въпроси, които си задавате и най-вече не откривате комбинацията еликсир, който като вълшебна пръчка потушава всичко, което се случва…

 

Въртим се в кръг, възмущаваме се и негодуваме от живота и децата, защото вътре в нас има нещо, което вика за промяна. Нужно е само за малко да се поспрем, да се вгледаме, усетим.

Вярвам и нагледно виждам резултатите от комбинацията от услуги, които предлагам. С родителите работя според личната и специфична тема и цел. Обследваме реалността такава каквато е и те сами откриват пътя към дългосрочна и ефективна промяна.

В практиката си прилагам всичко научено от духовната литература, Ненасилствената комуникация, методологията на д-р Шефали и д-р Т. Гордън, ученията и практикума на Сат Дхарам Каур и д-р Габор Мате.

МОЯТА МИСИЯ В ПОМОЩ НА РОДИТЕЛИТЕ И СЕБЕИЗРАСТВАНЕТО

ОБРАТНА ВРЪЗКА

С усет намираш винаги начин чрез насочващи въпроси да ме накараш да стигна до сърцевината на проблема. Абсолютно винаги излизах от сесията с усмивка и приятно чувство в сърцето, защото бях намерила начин за справяне."
Коучинг сесиите ми помогнаха да намеря вътрешен мир и път към хората около мен. Да разбера поведението и емоциите си, да се организирам по-добре."
Коучинг сесиите ми помагат да видя нещата от различен ъгъл и различна гледна точка. Да си изясня проблема и ситуацията за себе си, за да мога и да реагирам по-адекватно."
Сесиите ми помагат с осъзнаване на проблема и неговата първопричина както и как да се работи в посока подобряване. Определено тези сесии са моето safe place - без осъждане, без предразсъдъци."

СЪЗНАВАНЕ ТУК И СЕГА НА НЕЩАТА КАКВИТО СА

bottom of page